WEB Antal Vali 1.rész

Antal Vali 1.
Mert mi is az az arctorna ?

forrás: antalvali.hu
2008.06.11.

Az elmúlt hetekben volt szerencsém megismerkedni egy zseniális hölggyel, illetve egy általa kidolgozott ránctalanító módszerrel, ami azonnal beindította a fantáziámat. Remélem, titeket sem hagy majd hidegen ez a technika.

Van egy nagyon kedves és hűséges olvasóm - Berecz Kati -, aki bejelentkezett hozzám a kozmetikába egy kezelésre, mint utóbb kiderült korántsem azért, mert bőrproblémái vannak, sőt... Leginkább rám volt kíváncsi, én pedig az első pár mondata után rá!

Kati ugyanis - mint megtudtam - sokadmagával arctorna trénernek tanul Bojtor Mártánál, aki hosszú évek alatt kidolgozott egy olyan arcizom stimuláló mozgássorra alapuló technikát, amellyel vissza lehet fordítani a már elindult ráncosodási folyamatokat, ráadásul a tréning nem csak ránctalanít, hanem bőrméregtelenítő, keringés stimuláló, anyagcserefokozó hatással is bír. Kati zseniálisan felismerte, hogy ennek a módszernek az - önmagában is csodálatos - hatását ki lehet egészíteni az általam propagált életformával, és kozmetikumokkal. Rájött, hogy ezzel a "fúzióval" még látványosabbá és eredményesebbé tehetjük az ezzel az arctornával elért eredményeket.

Szó szót követett, és pár hétre rá Bojtor Márta meghívott a végzős trénercsoportjához előadást tartani. Mártával már az első találkozásunk első perceiben úgy éreztük, mintha évtizedek óta ismernénk egymást! Igen, évtizedekről beszélek, hisz a személyigazolványában feltüntetett születési dátuma szerint már ő sem mai lány, de a lénye, a kisugárzása és a kinézete ezt erősen megcáfolja.

Az általa kidolgozott technika, ami több, mint 200 gyakorlatból áll, csak egy valamiben nem volt még tökéletes, mégpedig abban, hogy nem talált hozzá megfelelő kozmetikumot.

A "Mindennapi mérgeink" c. oktató cd-m kivonatolt változatát adtam elő a lányoknak, ami nem kis megrökönyödést váltott ki belőlük. Nem is gondolták volna, hogy hiába a jó technika, ha közben otthon a nem megfelelő kozmetikumokkal visszamérgezzük a bőrünket. A másfél órára tervezett előadásom egy estébe nyúló beszélgetésbe alakult át. Úgyhogy végül az egész vasárnap délutánt és estét együtt töltöttük a lányokkal.

Megkértem Mártát, hogy a tanfolyamai, tréningjei indulása előtt küldjön át nekünk is tájékoztató anyagot, amit majd fel fogok tenni ide az oldalra, mert mindenkinek melegen ajánlom, 30-32 év felett pedig szívem szerint kötelezővé tenném Márta arctornáját. Mint tudjátok, az arcbőrünk rengeteg mimikai izmot fed, ezeket edzeni, rugalmasítani lehet, akár a test egyéb izmait. Ezt a képességet állítja céljaink szolgálatába Márta rendszere. Egyénre szabott gyakorlatokkal tetszőleges pontokon ér el változást. Az arc karakterét természetesen nem tudjuk megváltoztatni, de a szarkalábakat, a homlokráncokat kisimíthatjuk, a tokát visszahúzhatjuk, a megereszkedett állat feszesre tornáztathatjuk, a száj fölötti ráncokat izommal tölthetjük föl és a nyak izmait is ruganyossá edzhetjük Márta módszerével.

Antal Vali

FIGYELEM !

2021 április 7-től kezdő tanfolyam
indul SKYPE-on !

A koronavírus helyzetre való tekintettel online Skype-on!

Kezdő tanfolyam infó

Fedor Ágnes október 13-tól, a  vírushelyzetre való tekintettel haladóknak kízárólag
skype órákat tart !

TRÉNERKÉPZÉS !
A kurzust Bojtor Márta vezeti.

TRÉNERKÉPZÉS !
A kurzust Bojtor Márta vezeti.
On-line arctorna tréner képző tanfolyam indul február 15.-től, azoknak akik később tanítani szeretnék az arctornát és azoknak is, akik a saját arcuk edzésére szeretnék a trénerekkel azonos szinten elsajátítani a módszert a
"Legyél önmagad trénere"
tanfolyam keretein belül.

A foglalkozásokat
hétfőn - kedden - pénteken 
este 7-től 9-ig tartjuk.
Az on-line
tanfolyam két és fél hónapig tart. Kis csoportos foglalkozás lesz, a létszám korlátozott!

A kurzust Bojtor Márta vezeti.

Minden további információt megtudhat,
ha ír az info@arctorna.hu
címre, vagy hívja a
+36 30 337-9957-es számot.

A tanfolyamról bővebben, klikk ide

ARCTORNA
A kurzust Fedor Ágnes vezeti.
kizárólag saját arc edzésére !

FIGYELEM !

Október 13-tól, a vírushelyzetre
való tekintettel kízárólag skype
órákat tartok !

Haladóknak on-line óra lehetőség,
információ kérés:
agnesfedor.info@gmail.com
vagy
+36 30 556-1988

Megértésüket köszönjük.

Figyelem!

2021 április 7-től
kezdő tanfolyam
indul !

A koronavírus helyzetre való tekintettel online Skype-on!

részletes információhoz
kattints
ide.

Kezdő és haladó tanfolyammal kapcsolatban információ kérés:
agnesfedor.info@gmail.com
vagy
+36 30 556-1988

Órarend változatlan. órarendhez klikk ide.

csütörtökön 11:00-12:00ig.

Gyakori Kérdések

Archibák – okok- következmények...
Miért öregszik az arc?
Mikor kezdjem el az arctornát?.
Milyen életkorban mit eredményez?
Mennyi a felső korhatár?
Milyen hatást várhatok tőle?
Mennyi idő alatt látszik a hatás?

Összehasonlítható-e az arctorna az arcjógával?

Látogatók

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa233
mod_vvisit_counterTegnap164
mod_vvisit_counterA héten1558
mod_vvisit_counterA hónapban3425
mod_vvisit_counterÖsszesen1369481

..