Kovács Margit vélemény

Vélemények:  Kovács Margit

Évekkel ezelőtt Bojtor Mártánál elvégeztem az arctorna tréner képzőt, és egy olyan módszerrel ismerkedtem meg amely szelíd módon adja vissza az arc rugalmasságát, fiatalos szépségét kisugárzását.

A Márta által kidolgozott módszer mindenki számára lehetőséget ad arcának megfiatalítására. Márta személyében egy nagyszerű türelmes segíteni akaró embert ismertem meg. Nagyon jó hangulatú órák keretében sajátítottuk el az arctorna tudományát. Hosszú idő kihagyása után úgy döntöttem felfrissítem ez irányú ismereteimet és jelenleg haladó tanfolyamra járok. Az órarendet áttekintve láttam, hogy Fedor Ágnes tartja a haladók óráit.

Ebben az arctorna stúdióban szakmailag, emberileg olyan magas színvonalú képzés folyik amely mindig a tanfolyamom résztvevők érdekében folyik. Mártánál és Áginál is ugyanazon értékrend szerint  vannak felépítve a foglalkozások. Precízen, odafigyeléssel, mindent elkövetve a cél, a szépülés érdekében. Az eredményesség eléréséért fegyelemben de mindig jó hangulatban dolgozunk a haladó órákon is.

Az órákról kilépve nem csak az arcunk szépül a lelkünk is kisimul, Fontosnak tartottam megírni tapasztalataimat, ezzel is biztatva a jövőben arctornával szépülni vágyó hölgyeket.         Kovács Margit

Látogatók

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa74
mod_vvisit_counterTegnap156
mod_vvisit_counterA héten902
mod_vvisit_counterA hónapban5845
mod_vvisit_counterÖsszesen1527015